PU sisačko-moslavačka bilježi sve više prometnih s teškim ozljedama

416

Policijska uprava sisačko-moslavačka traga za tri nepoznata počinitelja koja su u proteklih 48 sati počinila kaznena djela. Naime, zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, za koja su prijavljena tri počinitelja. Po dva narušavanja počinjena su na području Kutine, a jedno na području Gvozda. U svim slučajevima prekršaji su počinjeni vikom i galamom.

Kaznena djela koja zabrinjavaju dogodila su se na prometnicama. Čak je šest prometnih nesreća zabilježeno, od toga dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice.

VEZANE VIJESTI
Dovršeno kriminalističko istraživanje za pokušaj ubojstva u Petrinji

U četiri prometne nesreće tri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u dvije nesreće nastala je samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći vozač je pobjegao sa mjesta događaja te je naknadno pronađen.

Na glinskom području u mjestu Dolnjaki, u srijedu, 19. lipnja zaustavljen je 47-godišnjak koji je upravljao neregistriranim mopedom bez postojeće dozvole za upravljanje njim, te bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 2,34 promila. Vozač je zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izgubio nadzor nad mopedom i sletio van kolnika uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život. Zbog počinjenih prekršaja podnesen je optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here