PU sisačko-moslavačka bilježi sve više prometnih s teškim ozljedama

503

Policijska uprava sisačko-moslavačka traga za tri nepoznata počinitelja koja su u proteklih 48 sati počinila kaznena djela. Naime, zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, za koja su prijavljena tri počinitelja. Po dva narušavanja počinjena su na području Kutine, a jedno na području Gvozda. U svim slučajevima prekršaji su počinjeni vikom i galamom.

Kaznena djela koja zabrinjavaju dogodila su se na prometnicama. Čak je šest prometnih nesreća zabilježeno, od toga dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice.

U četiri prometne nesreće tri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok je u dvije nesreće nastala je samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći vozač je pobjegao sa mjesta događaja te je naknadno pronađen.

Na glinskom području u mjestu Dolnjaki, u srijedu, 19. lipnja zaustavljen je 47-godišnjak koji je upravljao neregistriranim mopedom bez postojeće dozvole za upravljanje njim, te bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 2,34 promila. Vozač je zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izgubio nadzor nad mopedom i sletio van kolnika uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život. Zbog počinjenih prekršaja podnesen je optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here