PU SISAČKO-MOSLAVAČKA Kazne zatvora dvojici vozača

2373

Službenici PU sisačko-moslavačke zaustavili su dvojicu nesavjesnih vozača koji su vozilima upravljali za vrijeme dok im je bila izrečena mjera zabrane upravljanja vozilima “B” kategorije, Općinski sud obojicu je kaznio kaznom zatvora.

Naime, u petak, 6. rujna oko 20 sati, u Gornjem Hrastovcu, općina Majur, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 68-godišnji muškarac. Izvršenom provjerom utvrđeno je da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 13 dana.

VEZANE VIJESTI
Danas pojačana kontrola prometa

U nedjelju, 8. rujna oko 9,30 sati u mjestu Dugo Selo Lasinjsko, općina Gvozd, policijski su službenici zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 36-godišnjak također za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. I on je uhićen i doveden nadležnom Općinskom sudu koji mu je odredio kaznu zatvoru u trajanju od 14 dana.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here