PU SISAČKO-MOSLAVAČKA Kazne zatvora za nesavjesne vozače

888

Na području PU sisačko-moslavačke policijski službenici zaustavili su dvojicu vozača kojima su daljnjom istragom izrečene kazne zatvora.

U petak, 13. rujna oko 10 sati, u mjestu Velika Ludina, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 65-godišnjak s područja Križa za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Kutini koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 10 dana i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseca.

VEZANE VIJESTI
Na sisačkom području 53 vozača ostalo bez dozvole na najmanje dvije godine

U subotu, 14. rujna oko 21,30 sati, u mjestu Voloder, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 45-godišnjak iz Siska prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije i koji je odbio alkotestiranje. Kako se radi o ponavljaču tj. recidivistu, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Kutini koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, novčanu kaznu od 2000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „ B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci nakon stjecanja prava za upravljanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here