PU SISAČKO-MOSLAVAČKA: Krađe stabala i novca, nedozvoljeno posjedovanje streljiva

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

284

U protekla 24 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Dva kaznena djela počinjena su na području Novske, a po jedno na području Siska i Petrinje.

Počinjene su tri krađe i jedno nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Sunje vikom i galamom, za što su prijavljena dva počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća – četiri na području Siska te po jedna na području Novske i Gline. U jednoj nesreći su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na sisačkom području vozač je pobjegao s mjesta događaja i za njim se traga.

VEZANE VIJESTI
POKUPSKO Prilikom sječe pala mu grana na glavu i ozlijedila ga

Pretragom pronađeni spremnici i streljivo za automatsku pušku

U četvrtak, 24. siječnja, na području Novske je temeljem naloga Županijskog suda u Sisku obavljena pretraga doma i drugih prostorija, te su pronađena dva spremnika za automatsku pušku i 50 komada pripadajućeg streljiva, što je 48-godišnji muškarac nezakonito posjedovao, te je od njega oduzeto. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari isti će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Iz šume ukradeno osam hrastovih stabala

Policiji je prijavljena krađa drva, počinjena u studenome prošle godine u šumi na području mjesta Gušće, grad Sisak, u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao i ukrao osam hrastovih stabala. Ovom krađom nadležna šumarija je oštećena za 17.920 kuna, a protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

VEZANE VIJESTI
SISAK Zaboravio uzeti novac s bankomata i ubrzo ostao bez njega

Krađa novca u ugostiteljskom objektu

U četvrtak, 24. siječnja, nepoznati počinitelj je u Ulici Stjepana Radića u Petrinji, u ugostiteljskom objektu, iz blagajne ukrao novac. Odgovorna osoba, od koje je zaprimljena kaznena prijava, štetu procjenjuje na oko 1300 kuna, a za kradljivcem se traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here