PU SISAČKO MOSLAVAČKA: Proteklog vikenda zabilježeno 11 kaznenih djela

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

143

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji. Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, tri na području Siska, dva na području Gline, te po jedno na području Novske i Gvozda.

Počinjene su po tri krađe i prijetnje, te po jedno dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, oštećenje tuđe stvari, teška krađa, tjelesna ozljeda i utaja. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Siska vikom i galamom, za što je prijavljen jedan počinitelj.

Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, pet na području Siska, dvije na području Gline, te po jedna na području Kutine, Novske i Petrinje. U tri nesreće s ozlijeđenima je jedna osoba (biciklist) zadobila teške tjelesne ozljede, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta.

Vozači su pobjegli s mjesta događaja u nesrećama na području Siska i Gline, te je jedan pronađen, dok se za drugim traga. U pet prometnih nesreća sudionicima je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija bila je 2,15 promila.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here