PU SISAČKO-MOSLAVAČKA: Proteklog vikenda zabilježeno 13 požara

Od 22. do 25. ožujka na području Policijske uprave sisačko-moslavačke evidentirano je 13 požara na otvorenim prostorima...

495

Od 22. do 25. ožujka na području Policijske uprave sisačko-moslavačke evidentirano je 13 požara na otvorenim prostorima – pet na području Gvozda, po dva na području Siska, Kutine i Hrvatske Kostajnice, te po jedan na području Sunje i Dvora. Požari su izbili kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja i korova, te u većini materijalne štete nije bilo. Tri osobe, dvije na području Gvozda i jedna na kutinskom području, prekršajno su prijavljene temeljem Zakona o zaštiti od požara.

VEZANE VIJESTI
SISAK: U prometnoj nesreći smrtno stradao pješak

Materijalna šteta od oko 15.000 kuna nastala je u mjestu Blatuša, općina Gvozd, gdje je 63-godišnjakinja nekontrolirano spaljivala korov, te se požar proširio na susjedno imanje, na kojemu su u potpunosti izgorjeli nadstrešnica, štala, sjenik i svinjac, dok je nagorio dio krova kuće pokojnog vlasnika, kao i četiri drvena stupa električne energije. Očevid je obavljen u suradnji s inspektorom zaštite od požara, te se nastavlja s daljnjim kriminalističkim istraživanjima, a nakon dostavljenog odštetnog zahtjeva HEP-a i nasljednika imanja biti će poznata stvarna materijalna šteta.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here