PULA Usred noći ostavio dijete samo u automobilu

Osim što je utvrđeno da je grubo povrijedio djetetova prava, 33-godišnjak je imao u svom posjedu nekoliko vrsta droge

409
Foto: ilustracija PU istarska

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnji njemački državljanin počinio kazneno djelo povreda djetetovih prava.

Policija je 26. srpnja oko 1.50 sati zaprimila dojavu austrijske državljanke koja je u Banjolama pronašla dijete samo u automobilu BMW, njemačke registracijske oznake. Brigu o djetetu preuzeo je nadležni centar za socijalnu skrb.

U prostorije policijske postaje naknadno je pristigao 33-godišnji njemački državljanin, nad kojim je policija provela kriminalističko istraživanje. Osim što je utvrđeno da je grubo povrijedio djetetova prava, ostavivši dijete samo u vozilu, utvrđeno je i kako je imao u svom posjedu nekoliko vrsta droge. Policiji je predao 11 grama amfetamina, četiri tablete MDMA i 13.5 grama marihuane.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo povreda djetetovih prava, policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime