Reakcije poznatih na novu predsjednicu: Tatjana Jurić obrušila se na dijasporu, Marko Perković slavi

362

Vijest o prvoj hrvatskoj predsjednici podjelila je estradu. Pobjeda Grabar Kitarović razveselila je Marka Perkovića Thompsona koji je ovaj događaj i proslavio, dok su Severina i voditeljica Tatjana Jurić na društvenim mrežama iskazale svoje nezadovoljstvo.

“Iz ove države stvarno jedino treba – iselit u dijasporu i svakih se par godina – dobro za******* u ime matice zemlje. Prvoj HR Predsjednici – u duhu demokracije, čestitam! Samo neka podalje drži gospona koji je “kompilirao” Diplomski rad! I još nekolicinu, al ko bi to više nabrojao… Sad idem spavat da se sutra mogu na vrijeme dignut za posao. Mora se pošteno zaradit honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju” zaključila je ogorčena voditeljica.

VEZANE VIJESTI
PREDSJEDNIČKI IZBORI U službenoj kampanji 11 kandidata

Severina također nije skrivala svoje razočarenje  “Dobro uvijek pobijedi na kraju. Bilo bi puno bolje da pobijedi na početku”.

Marko Perković Thompson je pak poručio: “Čestitamo na pobjedi našoj predsjednici! Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska! Dragi prijatelji, svima vama koji ste prihvatili moj poziv, od srca hvala! “…od sebe daj sve najbolje, neka se srce hrabro bori, nek’ vatra gori.”

 

Foto: Robert Gašpert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here