Reakcije poznatih na novu predsjednicu: Tatjana Jurić obrušila se na dijasporu, Marko Perković slavi

361

Vijest o prvoj hrvatskoj predsjednici podjelila je estradu. Pobjeda Grabar Kitarović razveselila je Marka Perkovića Thompsona koji je ovaj događaj i proslavio, dok su Severina i voditeljica Tatjana Jurić na društvenim mrežama iskazale svoje nezadovoljstvo.

“Iz ove države stvarno jedino treba – iselit u dijasporu i svakih se par godina – dobro za******* u ime matice zemlje. Prvoj HR Predsjednici – u duhu demokracije, čestitam! Samo neka podalje drži gospona koji je “kompilirao” Diplomski rad! I još nekolicinu, al ko bi to više nabrojao… Sad idem spavat da se sutra mogu na vrijeme dignut za posao. Mora se pošteno zaradit honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju” zaključila je ogorčena voditeljica.

VEZANE VIJESTI
VELIKA FOTO I VIDEO GALERIJA Koncert Thompsona povodom Dana Udruge policije branitelja Jastrebarsko

Severina također nije skrivala svoje razočarenje  “Dobro uvijek pobijedi na kraju. Bilo bi puno bolje da pobijedi na početku”.

Marko Perković Thompson je pak poručio: “Čestitamo na pobjedi našoj predsjednici! Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska! Dragi prijatelji, svima vama koji ste prihvatili moj poziv, od srca hvala! “…od sebe daj sve najbolje, neka se srce hrabro bori, nek’ vatra gori.”

 

Foto: Robert Gašpert

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here