Rotaract club Velika Gorica organizira humanitarni StandUp u Clubu 100

675

Rotaract club Velika Gorica ove nedjelje, 14. lipnja, organizira veliku humanitarnu akciju StandUP #AgainstViolence koja će se održati u Clubu 100 s početkom u 19 i 30 sati.

Glavne zvijezde večeri biti će poznati hrvatski duo, Saša Turković i Goran Vugrinec, koji će vas nasmijavati do suza!

Rotaract klub Velika Gorica trenutno radi na velikom projektu za Sigurnu kuću koja je smještena na tajnoj lokaciji na prostoru Zagrebačke županije i služi za potrebe smještaja, psihološke pomoći te utočišta za žrtve obiteljskog nasilja. Sigurnost je najvažnija stvar koju žene traže nakon prijave nasilja i svog zlostavljača. Sigurne kuće su ustanove koje im pružaju sve što im je potrebno kako bi prebrodile to teško razdoblje. Nažalost, dosta tih kuća je u lošem stanju i treba financirati preinake i renovaciju.

Cilj ove akcije je prikupljanje financijskih sredstava kako bi se obnovila kompletna unutarnja stolarija i poboljšali životni uvjeti štićenika sigurne kuće.

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?

Otac, suprug, biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha.

TKO JE GORAN VUGRINEC?

Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života – od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Rotaract klub poziva sve građane željne zabave i smijeha da dođu u Club 100! Kako je ovo akcija humanitarnog karaktera, cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40 kuna, a na dan eventa 50 kuna.

Ulaznice možete rezervirati i kupiti online OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime