Prošlo je dvije godine otkad je RWE Energija došla na hrvatsko tržište i hrvatskim kupcima ponudila mogućnost kupnje električne energije, čime je zapravo započela liberalizacija tržišta električne energije. Inače, RWE grupacija je jedan od najvećih proizvođača električne energije u Europi.  Ima stogodišnju tradiciju u proizvodnji, distribuciji i trgovini električne energije.

RWE Energija od samog dolaska na tržište nudi hrvatskim potrošačima niže cijene od onih koje sad plaćaju, uz uštedu od 10 posto, u odnosu na cijene drugog dominantnog opskrbljivača električnom energijom, a do danas su sklopljeni ugovori s više od 100.000 kupaca, što je oko sedam posto hrvatskog tržišta.

VEZANE VIJESTI
Sutra dijelovi Siska i Petrinje bez električne energije

Dvogodišnje poslovanje i uspješni rezultati u radu RWE Energije, ali i zapošljavanje novih djelatnika, bili su povod našeg razgovora s predsjednikom Uprave RWE Energije Zoranom Milišom.  Što nam je sve otkrio, pogledajte u video prilogu.

Dodajmo i kako prodajni predstavnici RWE Energije upravo obilaze kućanstva u Sisačko-moslavačkoj županiji te građani od njih mogu dobiti sve informacije i s njima sklopiti ugovor o kupnji električne energije.

Potrošači se i sami mogu informirati na našim službenim stranicama www.rwe.hr gdje putem kalkulatora mogu izračunati svoje uštede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here