Prosječan je broj muško-ženskih razmirica među bračnim parovima i općenito ljubavnim parovima koji žive zajedno – 2455 puta godišnje, odnosno gotovo sedam puta dnevno. Izračunala je to britanska osiguravajuća kuća Ensure na temelju istraživanja u kojemu je sudjelovalo 3000 ljudi.

Najčešći je pojedinačni razlog razmirica to što jedan partner ne sluša što mu drugi govori – zbog toga se u prosjeku “zakvače” 112 puta godišnje, pokazalo je istraživanje. Zbog novca i prekomjernog trošenja u godini izbije 108 svađa, lijenost u kućanskim poslovima razlog je za 105 sukoba, a hrkanje potiče 102 razmirice godišnje. Neslaganje oko toga što će se jesti za ručak javlja se u prosjeku 92 puta, a 80 puta godišnje padaju prijekori zato što je partner ušao u kuću u blatnim cipelama.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Mačka pjevanjem pokazala koliko je sretna

Seks je razlog 88 svađa godišnje, a kao najčešći razlozi navedeni su premalo seksa ili pogrešan “tajming”. Brojka 88 “rezervirana” je i za razmirice zbog discpiline djece, a o tome jesu li djeca razmažena prosječan će par “podignuti ton” 79 puta.
Više nego jednom tjedno “frcaju iskre” zbog toga što partner samo prođe pored stvari koje treba ponijeti uza stube, zbog prebrze vožnje i zbog neslaganja što će se gledati na televiziji.
Izvor: The Sun

VEZANE VIJESTI
Gradonačelnik Kostanjević za Uskrs građane pozvao na zajedništvo

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here