SAMO U NOVSKOJ Vatrogasci izradili leteće saonice – vožnja s vilenjacima i Djedom Božićnjakom

557

U stvaranju blagdanske čarolije za najmlađe u Novskoj su se uključili i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Novska.

Kako bi razveselili djecu uložili su svoje slobodno vrijeme, trud i puno rada kako bi izradili saonice kojima se može letjeti. Pred Gradskom vijećnicom između dva stabla učvrstili su čelični kabel po kojem iznad tla klize njihove saonice, a u kojima se može i “provozati”.

Uz dobro raspoloženje, vatrogasci s vilenjacima i Djedom Božićnjakom djeci će omogućiti svaki vikend, vožnju subotom i nedjeljom, a kako je rekao Zlatko Pješ, ravnatelj JVP Novska, u vremenu od 16 do 19 sati. Ako bude hladno, kiša ili snijeg, pripremili su i drugu zabavu, vožnju gradom u vozilom na čijem su krovu saonice koje vuku svijetleći jeleni.

VEZANE VIJESTI
Vozio bez vozačke i s 1,84 promila

Osim vožnje vatrogasci su pripremili i slatke darove, slatkiše iz torbe Djeda Božićnjaka.

Saonice i konstrukciju uz pomoć Zlatka Bogojevića, vatrogasca DVD Novska, osmisli su i uradili sami, kako bi djeci pružili adventsku priču i čarobnu blagdansku vožnju u kojoj će uživati do kraja blagdanskih dana.

Ravnatelj Pješ kaže kako se nada da će im se neki od mladih jednog dana priključiti i postati vatrogasac. Na kraju je zaželio u ime svih pripadnika JVP Novska da se blagdani provedu u miru i dobrom raspoloženju.

VEZANE VIJESTI
Novska dijeli 192 stipendije za učenike i studente

Grad Novska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here