Sanacija županijske ceste u naselju Košutarica

Slijedi postupak javne nabave i odabira izvođača te se početak radova očekuje u narednih četrdesetak dana

11

U zgradi Općine Jasenovac potpisan je Sporazum o zajedničkom financiranju izvanrednog održavanja ceste u naselju Košutarica, na području Općine Jasenovac. Sporazum su potpisali načelnica Marija Mačković i ravnatelj Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije Stipo Šapina.

Riječ je o sanacija izvanrednog održavanja dijela kolničkog zastora županijske ceste Ž3253 u naselju Košutarica u duljini od 1 400 metara u vrijednosti od oko milijun i 200 tisuća kuna. Ravnatelj ŽUC-a Stipo Šapina pojasnio je kako će se na cesti obaviti sanacija kolničkog dijela, asfaltiranje u dva sloja, uredit će se odvodni kanali te postaviti signalizacija.

VEZANE VIJESTI
Sisačko-moslavačka županija reagirala na optužbe oko neisplate potpora poljoprivrednicima

Slijedi postupak javne nabave i odabira izvođača te se početak radova očekuje u narednih četrdesetak dana.  Potpisivanju je nazočio i župan Ivo Žinić koji je naglasio važnost ove prometnice za razvoj Općine Jasenovac te nužnost njene rekonstrukcije. Zahvalio je općinskoj načelnici Mariji Mačković i njezinim suradnicima na dosadašnjoj suradnji.

Ona je pak zahvalila na suradnji i u ovom projektu istaknuvši kako im je svima zajednički cilj osigurati što kvalitetniji život svih mještana Općine Jasenovac.

Izvor i Photo: Sisačko – moslavačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here