ŠANTEK Vratit ću stranci jedinstvenost i dignitet

Jedan od kandidata za čelnika glinskog HDZ-a je Damir Šantek

85

Unutarstranački izbori u HDZ-u za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija bit će provedeni u nedjelju, 17. listopada. Četiri su kandidata za predsjednika ove stranke u gradu Glini.

Šef državne geodetske uprave Damir Šantek želi preuzeti ovu lokalnu stranku nakon potonuća na izborima.

Detalje oko izbora za čelnog čovjeka HDZ u Glini, donosimo u nastavku.

Gospodine Šantek, Titanik se nakrivio, pokušavate izbalansirati situaciju, imate i dvije zamjenice. Mislite li da ćete uspjeti dobiti povjerenje članova?

 “Pozivam sve stranačke kolegice i kolege da izađu na izbore. Izbori su neposredni. Bira se predsjednik i tri potpredsjednika. Mi u Glini imamo četiri kandidata za predsjednika, imamo pet kandidata za potpredsjednika. Želio bih da na izbore izađe što veći broj kolegica i kolega da izaberemo onoga koji će voditi HDU u Glini i koji će HDZ objediniti.”

Na ovim izborima HDZ je doživio poraz, što se to dogodilo, kako planirate promjeniti situaciju?

 “Hrvatska demokratska zajednica u Glini nije nikad ostvarila tako loš rezultat kaon a prošlim lokalnim izborima. Imamo tri od 13 vijećnika. HDZ je ipak vratio stanovništvo u Glinu, HDZ je vodio Glinu do sada, u Gradskom vijeću je bilo barem 50% vijećnika iz HDZ-a. Ovo zadnje što se dogodilo sigurno nije dobro za Hrvatsku demokratsku zajednicu. Mi kao hrvatska stranka moramo vratiti dignitet i biti jedinstveni. Pozivam još jednom, izađite 17. na izbore izabrati svog predsjednika i svoje potpredsjednike.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime