Sisačka policija traga za vozačem koji je izazvao nesreću i pobjegao

287

Policijska uprava sisačko-moslavačke u protekla 24 sata zabilježila je sedam kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća, šest na području Siska, dvije na području Petrinje te po jedna na području Kutine, Novske, Gline i Dvora.

Policija traga za nepoznatim vozačem koji je na području Siska izazvao nesreću, te je pobjegao s mjesta događaja.

U dvije nesreće s ozlijeđenima je jedna osoba (pješak) zadobila teške tjelesne ozljede, koje nisu opasne za život, a jedna je osoba lakše ozlijeđena, dok je u deset nesreća nastala samo materijalna šteta.

Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska, Kutine i Gvozda, a jedno na području Petrinje.

Počinjena su dva oštećenja tuđe stvari te po jedna krađa, teška tjelesna ozljeda u pokušaju, protuzakonit lov i ribolov, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Sisak: Zatečen višestruki recidivist u prometu

Noćas, 3. svibnja pet minuta iza ponoći, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Petrinjskoj ulici u Sisku zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Provjerom je utvrđeno da nema položen vozački ispit i da je višestruki ponavljač prometnih prekršaja (recidivist), slijedom čega je uhićen te će tijekom dana uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni sud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here