Sisački Tigrići pomeli konkurenciju u Ivancu

823
Izvor: FB karate klub tigar sisak

U Ivancu je jučer, 19. listopada, održan 12. Memorijalni karate turnir na kojem se natjecalo 430 natjecatelja među kojima i sisački Tigrići.

Karate klub Tigar Sisak pokazao je snagu svojih članova velikim uspjesima koje su ostvarili na ovom natjecanju.

Izvor: FB karate klub tigar sisak

U kategoriji mlađih učenika 9-6 kyu Fran Crnolatac je s četiri fantastične pobjede izborio finalni meč u kojem ipak gubi osvojivši srebro. David Makar i Tin Glavinić u službenoj kategoriji mlađih učenika briljirali su do finala u kojem su se borili jedan protiv drugog te je ovog puta David Makar pobjedom od 3:2 uzeo zlato, a Glavinić srebro. Makar se natjecao u starijoj kategoriji (učenici službena) te osvojio veliko treće mjesto.

Lana Flekač, Paula Kovačević i Karla Golomboš u kategoriji mlađih učenica 9-5 kyu, od 20-ak natjecateljica – Karla se probila sve do polufinala gdje ipak gubi te ostaje bez medalje, kao i Paula koju protivnica nije uspjela povesti u repasažni meč. Lana Flekač nakon pet pobjeda ipak u finalnom meču gubi te osvaja fantastično drugo mjesto.

Izvor: FB karate klub tigar sisak

Paula Kovačević nastupala je ekipno s još dvije kolegice iz karate kluba KIK (Ivanić Grad) u kategoriji mlađih učenica te su osvojile zlatnu medalju. Nela Smiljanić nastupala je u kategoriji učenica 9-5 kyu u kojoj nije imala ravne protivnice te je osvojila zlatnu medalju. Dora Kirin nastupala je u kategoriji mlađih kadetkinja 9-5 kyu u kojoj osvaja veliko treće mjesto. Vanja Šabić natjecala se u službenoj kategoriji mlađih kadetkinja. Šabić je pomela konkurenciju i stala na najviše mjesto na postolju – tamo gdje joj je i mjesto.

Nakon velikih uspjeha na ovom natjecanju, Tigrići su u ukupnom poretku u katama na drugom mjestu od 25. klubova.

Tigrići danas odlaze na natjecanje u Slavonski Brod u pratnji trenera Lovrekovića, a njihov reprezentativac Luka Stefano Ciprić danas putuje na Svjetsko prvenstvo u Čile.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime