Sisački učenici odlaze na skijanje uz potporu Grada Siska

285

Sisački srednjoškolci i osnovnoškolci, njih oko 160, sutra ujutro putuju na četverodnevni izlet na mariborsko Pohorje gdje će neki od njih prvi put naučiti skijati. Organizator je Tehnička škola Sisak u sklopu projekta Odaberimo zdrav životni stil. Grad Sisak i ove se godine uključio u sufinanciranje ovog projekta u iznosu od 45 tisuća kuna, a tim će sredstvima skijanje biti plaćeno za 24 učenika sisačkih osnovnih škola koji su birani po principu izvrsnosti i socijalnog statusa. Od 24 učenika kojima će Grad Sisak platiti skijanje, njih 15 prvi će put stati na skije.

VEZANE VIJESTI
Tehnička škola Sisak prednjači po inovativnosti u RH

Zamjenik gradonačelnice Marko Krička naglasio je kako se Grad Sisak trudi omogućiti svima jednak pristup aktivnostima koje ovaj grad pruža….

TON 

Predsjednica Školskog sportskog društva Tehničar Marina Damjanović napomenula je kako je projekt Odaberimo zdrav životni stil započeo još 2006. godine kada je tek tridesetak učenika išlo na skijanje …

TON 

Jedan od učenika koji je prošle godine prvi put bio na skijanju je i Domagoj Šimić, prošlogodišnji učenik 8. razreda OŠ Braća Bobetko, a sada učenik 1. razreda Tehničke škole Sisak…

VEZANE VIJESTI
Novska dio najvećeg svjetskog natjecanja u izradi video igara

TON 

Ravnatelj Tehničke škole Sisak Davor Malović zahvalio je Gradu Sisku što su podržali ovaj projekt izdvojivši znatna financijska sredstva kako bi sisačka djeca i ove godine mogla uživati u skijanju.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here