SISAK 64-godišnjak na triježnjenju u policiji, vozilom upravljao s 2,28 promila u krvi

226

64-godišnjeg muškarca s područja Siska zaustavila je jučer, 2. listopada policija oko 17 sati u ulici Augusta Cesarca u Sisku.

Osobno vozilo čudno se kretalo sisačkim ulicama, a bilo je jasno i zašto nakon alkotesta. Muškarac je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,28 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Policijska uprava sisačko-moslavačka u protekla 24 sata evidentirala je pet kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Dva kaznena djela zabilježena su na području Kutine te po jedno na području Siska, Novske i Gline. Zabilježene su tri krađe te po jedno oštećenje tuđe stvari i ubijanje ili mučenje životinja.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, Dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Novske i Petrinje. U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenima, jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta.

U po jednoj nesreći na području Siska i Novske vozači su pobjegli s mjesta događaja ali su naknadno pronađeni. Također je u jednoj nesreći na području Siska kod vozača utvrđena alkoholiziranost od 1,44 promila.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime