PU SISAČKO-MOSLAVAČKA: Krađe novca i bicikla na području Siska

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji...

232

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine. Počinjene su tri krađe i jedno izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Na prometnicama su zabilježene tri prometne nesreće, dvije na području Kutine i jedna na području Siska. U jednoj nesreći s ozlijeđenim osobama jedna je osoba (pješak) teško ozlijeđena, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta. U jednoj nesreći na području Kutine vozač je pobjegao s mjesta događaja i za istim se još uvijek traga.

VEZANE VIJESTI
Čuvajući uspomenu na svoje najmilije, čuvaju dignitet Domovinskog rata

Iz obiteljske kuće ukraden novac

Nepoznati počinitelj je od 23. do 27. veljače u mjestu Prelošćica, grad Sisak, iz kuće 42-godišnjeg vlasnika ukrao novac. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, a za počiniteljem se traga.

Iz zgrade ukraden bicikl

Na Trgu hrvatskih branitelja u Sisku, nepoznati počinitelj je od 1. do 4. ožujka sa stubišta stambene zgrade ukrao bicikl 22-godišnje vlasnice, čime ju je oštetio za oko 2200 kuna. Od nje je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here