SISAK Krali se električni pastiri, kablovi pa čak i povrće

Policijska uprava sisačko – moslavačka izvijestila je kako traga za tri kradljivca na području grada Siska

96
Pixabay - Ilustracija

Policijska uprava sisačko – moslavačka izvijestila je kako traga za tri kradljivca koji su na području grada Siska ukrali kablove, električni pastir i akumulator te čak i povrće.

U četvrtak, 17. rujna u večernjim satima, nepoznati počinitelj je nasilno ušao u krug sisačke tvrtke smještene u Ulici Braće Kaurića u Sisku gdje je iz napuštenog objekta posjekao i ukrao oko 30 metara električnih kabela raznih vrsta. Od odgovorne osobe koji štetu procjenjuje na oko 5000 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

U razdoblju od 16. do 18. rujna, nepoznati počinitelj je u mjestu Letovanci na sisačkom području, na polju ukrao električni čuvar (pastir) i akumulator. Od oštećenog koji štetu procjenjuje na oko 1500 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Policiji je prijavljena krađa tikvica. Naime, nepoznati počinitelj je u razdoblju od 16. do 18. rujan, na sisačkom području u mjestu Novo Pračno, u polju 50-godišnjakinje ukrao tri do četiri tone tikvica. Od oštećene koja štetu procjenjuje na oko 3000 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here