U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana danas su kod Središnjeg križa na sisačkom Gradskom groblju Viktorovac položeni vijenci i zapaljene svijeće u počast svim pokojnim Siščanima te poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama u Domovinskom ratu.

Vijence su položile i svijeće zapalile obitelji poginulih i nestalih branitelja Domovinskog rata, izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije, izaslanstvo Grada Siska, Općine Lekenik  te izaslanstva vojske, Ministarstva unutarnjih poslova, Ureda državne uprave u Sisačko-moslavačkoj županiji, udruge proistekle iz Domovinskog rata i predstavnici političkih stranaka. Počast su u ime Sisačko – moslavačke županije odali predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Ivan Celjak.

VEZANE VIJESTI
U četvrtak bez struje dijelovi Siska, Petrinje i Topuskog

„Uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana prisjetili smo se i razmišljamo o svim našim svetima, blaženicima i onima koji će to tek postati. Prisjećamo se i onih divnih trenutaka koje smo proveli sa svojim najmilijima na ovozemaljskom svijetu. Također se prisjećamo i poginulih hrvatskih branitelja, onih kojima smo najzahvalniji za našu domovinu, za našu slobodu. Danas smo im iskazali pijetet, kao što to činimo uvijek kada je prigodno i kao što ćemo to činiti i ubuduće“, kazao je Celjak.

VEZANE VIJESTI
Besplatne pizze podijeljene na Banovini

Molitvu kod Središnjeg križa predvodili su u zajedništvu policijski kapelan u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj don Ivo Borić i trajni đakon Vjekoslav Uvalić, duhovni savjetnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here