SISAK Prvi odjel preseljen u Središnji paviljon Opće bolnice

Odjel hemodijalize nalazi se u novoj zgradi

139

U zgradu „Središnjeg paviljona“ Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak preseljen je Odjel za hemodijalizu, prvi bolnički odjel koji je preseljen u novu zgradu.

Bolnica je 11. ožujka dobila uporabnu dozvolu za „Središnji paviljon“ i prije dva tjedna je odjel za hemodijalizu premješten u novu zgradu, potvrdio je ravnatelj Bolnice Tomislav Dujmenović. Hemodijaliza, koja pokriva područje cijele SMŽ, trenutačno ima devedesetak pacijenata, zaključio je Dujmenović.

Ovo je trenutak početka rada Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ na jedan drugačiji način, rekao je župan Ivo Žinić: „Ovo je, možemo reći, potpuno nova bolnica, koja omogućava jedan drugačiji način liječenja. Osim hemodijalize, ona će u svom sastavu imati i čitav niz odjela. Nakon dovršetka radova očekujemo otvorenje i hitnog bolničkog prijema i dnevne bolnice, a vjerujem da će u zgradi mjesto naći i ostali odjeli koji sad nemaju gdje raditi.“

Župan je zahvalio svima koji su radili na ovom projektu, posebno cijelom timu Opće bolnice, na čelu s ravnateljem dr. Dujmenovićem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here