SISAK Rekonstrukcija parkirališta kod GRAMA-e napreduje prema planu

Obnovljeno parkiralište imat će 67 parkirnih mjesta

165
Foto: Grad Sisak

Četiri tjedna nakon početka radova na rekonstrukciji parkirališta kod GRAMA-e vidljivi su obrisi budućeg, obnovljenog parkirališta koje će imati 67 parkirnih mjesta.

Stabla, čije je korijenje na više mjesta podiglo podlogu, uklonjena su, a na jesen će biti posađeno novo drveće s manje agresivnim korijenjem i to vrste koje neće izazivati alergijske reakcije. Izvođaču, tvrtki Toni Gale d.o.o. iz Siska na ruku idu dobre vremenske prilike, a kako je rekao voditelj gradilišta Boris Sekulić, ne očekuju nikakve probleme s poštivanjem rokova. U tijeku su radovi pripreme za oborinsku odvodnju i postavljanje betonskih elemenata.

Foto: Grad Sisak

„Drago mi je da smo pokrenuli rekonstrukciju ovog vrlo frekventnog parkirališta i da je to ovog ljeta došlo na red. Zadovoljna sam što u samom centru povećavamo broj parkirnih mjesta i što će radovi biti gotovi u ljetnom periodu, prije nego krenu rujanske gužve“, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček prilikom obilaska gradilišta sa svojim suradnicima.

Foto: Grad Sisak

Vrijednost radova je 1,5 milijuna kuna, a ovim ulaganjem središte Siska dobit će ljepše i bolje organizirano parkiralište.

 

Izvor: Grad Sisak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime