SISAK Zatočio suprugu i prijetio joj smrću

Zaključao je u kući uzevši joj mobitel te je lakše fizički ozlijedio

374
PIXABAY

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave sisačko-moslavačke, 13. listopada 2020. ispitalo hrvatskog državljanina (1986.) i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje i tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 12. listopada 2020. u vikend kući u okolici Siska vrijeđao pogrdnim riječima svoju izvanbračnu suprugu (hrvatska državljanka, 1991.) te joj, u nakani da ju ustraši, prijetio da će ju ubiti. Osnovano se sumnja i da ju je okrivljenik zaključao u kući uzevši joj ključ vrata i njen mobitel onemogućavajući joj odlazak iz kuće i pozive u pomoć te da je bio fizički nasilan prema njoj nanijevši joj lake tjelesne ozljede.

Nakon ispitivanja osumnjičenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, sucu istrage nadležnog suda predloženo je da se protiv njega odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na žrtvu kao svjedoka i opasnosti od ponavljanja djela i počinjenja težeg kaznenog djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio istražni zatvor iz navedenih osnova.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime