Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije (VZZŽ) održala je u Rakovcu godišnju sjednicu Skupštine. S 296 DVD-a i četiri javne postrojbe, VZZŽ najbrojnija je zajednica u državi, a prema rezultatima rada i jedna od najboljih. Vatrogasci su lani imali oko 3 300 intervencija na prostoru županije, a mnogo su puta intervenirali i izvan njezina područja.

Sjednici Skupštine je u ime Zagrebačke županije prisustvovao župan Stjepan Kožić koji je iznimno ponosan na rad vatrogasne zajednice.

Stjepan Ptiček, predsjednik VZZŽ-a, istaknuo je partnerski odnos Zajednice i Zagrebačke županije te u brojkama izvjestio o stanju Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije…

VEZANE VIJESTI
Lovački bal u Rugvici


Skupštini je također prisustvovao i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader koji se osvrnuo na vatrogastvo na razini države…

Za ono što čine maksimalno ćemo im se odužiti. Vatrogasci ne spašavaju samo ljude i imovinu, nego su uključeni u sve aktivnosti svojih mjesnih odbora. Od njih i počinju određene akcije. Uvijek organizirani, među prvima su kada treba pomoći“, zaključio je župan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here