Smit Commerce otvorio vrata nove poslovnice u Petrinji

Smit Commerce d.o.o., tvrtka za trgovinu na veliko i malo, konzalting, inženjering te investicije stambeno poslovnih objekata, otvorila je svoja vrata nove poslovnice u Petrinji.

1901

Grad Petrinja je od danas, 27. lipnja, bogatiji za novi prodajni centar građevnog materijala tvrtke Smit Commerce!

U poslovnici koja se prostire na 13 000 metara kvadratnih na adresi Zagrebačka ulica 2c kupci će moći birati između 40 tisuća artikala

Smit Commerce d.o.o. je vodeća tvrtka na području prodaje građevnog i instalacijskog materijala potrebnog za gradnju i opremanje kuće, stana i ostalih investicijskih poslova u industriji i građevinarstvu, čiji prodajni program obuhvaća čak 40.000 artikala iz deset temeljnih programa: vodovoda i kanalizacije, grijanja, alata, elektromaterijala, vijčane robe, okova, boja i lakova, crne i obojene metalurgije, keramičkih pločica, sanitarija i kupaonskog namještaja te cjelokupnog građevnog materijala.

VEZANE VIJESTI
VIDEO - U Prnjavoru Čuntićkom strahuju zbog klizanja tla

Otvorenju nove poslovnice je uz brojne uzvanike prisustvovao i petrinjski gradonačelnik, ujedno i saborski zastupnik, Darinko Dumbović koji je ovom prilikom istaknuo važnost razvoja poduzetništva na ovome području.

O tvrtki

Tvrtku Smit Commerce d.o.o. osnovao je 1990. godine gospodin Zlatko Meglaj. U posao je krenuo s troje zaposlenih u unajmljenom prostoru od 80-ak metara kvadratnih, a danas Smit Commerce d.o.o. broji stotinjak zaposlenih i tisuće kvadrata prodajnog prostora. Svakim danom raste broj kupaca, obrtnika te malih, srednjih i velikih poduzeća vjernih Smit Commerce-u d.o.o., dok se u maloprodaji godišnje registrira 150.000 kupaca.

VEZANE VIJESTI
Dijelovi Siska i Petrinje bez struje

Smit Commerce d.o.o. danas je renomirana tvrtka, vrlo prepoznatljivog imena i kvalitete te se ističe i mnogim ugovorenim poslovnim suradnjama u izvedbi građevinskih radova.

Što se sve od građevnog i instalacijskog materijala te materijala potrebnog za opremanje stana nalazi u ponudi Smit Commerca provjerite na adresi Zagrebačka ulica 2c gdje vas na 13 tisuća metara kvadratnih očekuju vrhunska usluga i pomno odabran asortiman robe.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here