SMŽ Otvoren novi most u Kutini

Most preko Kutinice spaja Školsku i Dalmatinsku ulicu

130
Foto: Sisačko-moslavačka županija

Župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak je u petak, 27. svibnja u Kutini sudjelovao u otvaranju novosagrađenog mosta u Kutini, koji preko potoka Kutinice spaja Školsku i Dalmatinsku ulicu.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Izgradnjom mosta za mješoviti promet (cestovni, biciklistički, pješački) s pripadajućim pristupnim rampama omogućena je povezanost istočne strane užeg centra grada Kutine s ostalom gradskom infrastrukturom.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Župan Celjak je rekao kako mu je veliko zadovoljstvo sudjelovati u puštanju u promet ovako značajnog infrastrukturnog projekta za Kutinu.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

„Sisačko-moslavačka županija ostvaruje dobru suradnju s gradom Kutinom. U prošloj godini završili smo određene projekte po pitanju cestovne infrastrukture, radi se o 4.000 m modernizacije i sanacije cesta na području Kutine, točnije na području Janja Lipe, Gojla i Kutinice. Ulažemo i u obrazovnu infrastrukturu. Završili smo nekoliko projekata rekonstrukcije kotlovnica. Govorimo o Tehničkoj školi. Završili smo i školsko športsko igralište kod ove škole, koje sada ima jedan rukometni dva košarkaška terena i atletsku stazu. Jučer je upravo završen projekt rekonstrukcije kotlovnice u Učeničkom domu. Za Kutinu i cijelu SMŽ važan je projekt realizacija Doma za starije i nemoćne osobe.

Foto: Sisačko-moslavačka županija

Donesena je odluka o izboru izvođača, u tijeku je rok žalbe i uskoro očekujemo početak radova na Domu,“ rekao je u ovoj prigodi župan Ivan Celjak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime