SMŽ Pijani vozači zaustavljeni u Dvoru, Popovači i Glini

U Dvoru su zaustavljeni pijani vozači bicikla i automobila

97
Foto: MUP

U subotu, 18. ožujka oko 22.30 sati, u mjestu Dvor, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 38-godišnjaka, koji je pod utjecajem alkohola od 1,22 promila upravljao biciklom. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

Sljedećeg dana, 19. ožujka, oko pola sata poslije ponoći na Trgu Grofova Erdodya u Popovači, zaustavljen je automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao 21-godišnjak.

Samo pet minuta kasnije, u Ulici kralja Tomislava u Glini, zaustavljen je 52-godišnjak, koji je pod utjecajem alkohola od 2 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Potom je oko 2 sata u Dvoru zatečen 44-godišnjak, koji je pod utjecajem alkohola od 1,4 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenog prekršaja vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime