SMŽ Poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća

Bira se pet članova Kulturnog vijeća

136

Pozivaju se institucije i udruge iz područja kulture i umjetnosti te druge pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture i umjetnosti da podnesu pisane i obrazložene prijedloge kandidata za izbor pet članova Kulturnog vijeća Sisačko-moslavačke županije na vrijeme od četiri godine. Kulturno vijeće osniva se za sljedeća područja: zaštitu sakralnih objekata i zaštićenih kulturnih dobara, saniranja domova kulture, muzeja, pučkih domova i ostalih objekata u kulturi, investicije za objekte u kulturi, djelatnost udruga u kulturi, manifestacije, međunarodnu suradnju, kazališnu, glazbenu i multimedijalnu djelatnost, programe koji promiču kulturu mladih, muzejsko-galerijsku i likovnu djelatnost te knjižničnu i nakladničku djelatnost.

Za članove Kulturnog vijeća mogu biti kandidirani kulturni djelatnici i umjetnici koji svojim dosadašnjim dostignućima s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije i poznavanjem pojedinih područja kulture i umjetnosti i mogu pridonijeti ostvarenju ciljeva zbog kojih je Kulturno vijeće osnovano. Jedna osoba može biti kandidirana samo za jedno od gore navedenih područja.

Kandidate za članove Kulturnog vijeća mogu predlagati ustanove, udruge ili druge pravne i fizičke osobe koje su registrirane na području Sisačko-moslavačke županije. Predlagači su dužni dostaviti pisani i obrazloženi prijedlog za osobu čije imenovanje predlažu kao i životopis kandidata. Prijavnicu za javljanje na Natječaj pronađite na stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime