SMŽ subvencionira organizirani dolazak turista

Cilj projekta je poticanje organiziranog dolaska turista na područje Sisačko-moslavačke županije te njihov višednevni boravak i smještaj kod registriranih turističkih subjekata

20
Pixabay - Ilustracija

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv po projektu “Subvencioniranje organiziranog dolaska turista na područje Sisačko-moslavačke županije” tijekom 2020. godine. 

Cilj projekta je poticanje organiziranog dolaska turista na područje Sisačko-moslavačke županije te njihov višednevni boravak i smještaj kod registriranih turističkih subjekata.

Prihvatljivi korisnici su turističke i putničke agencije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje organizirano dovode turiste na područje Sisačko-moslavačke županije.

Ukupna planirana sredstva za provedbu ovog projekta iznose 300 tisuća kuna. Intenzitet potpora kreću se od 50 kuna po osobi za dva noćenja, a za tri i više noćenja 75 kuna po osobi.

VEZANE VIJESTI
Izabrana Vinska kraljica Sisačko-moslavačke županije 2019/2020. godine

*Sredstva će se dodjeljivati subjektima po redoslijedu zaprimanja i do utroška sredstava.

Primatelj potpore dužan je uz zahtjev za sredstvima dostaviti dokaz (račune i drugu dokumentaciju) za obavljene aktivnosti za koje potražuje sredstva. Računi kojima se dokazuje namjensko korištenje sredstava moraju biti iz tekuće godine i odnositi se na troškove iste vrste i namjene.

Zahtjevi temeljem Javnog poziva zaprimaju se do utroška sredstava, a najkasnije do 15. prosinca 2020. godine i to putem preporučene pošte ili osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije.

VEZANE VIJESTI
Izgradnja Studentskog doma u Petrinji unaprijedit će kvalitetu studiranja

Izvor: Sisačko – moslavačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here