SMŽ Tijekom vikenda najveći broj pijanih vozača na području Gline

Trojica vozača zaustavljeni su na području Gline, a jedan na području Popovače

88
Foto: ilustracija MUP

U petak, 3. veljače, oko 20.30 sati, u Vinogradskoj ulici u Glini, u kontroli prometa zaustavljen je 30-godišnjak iz Gline, koji je pod utjecajem alkohola od 1,23 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Do otriježnjenja je smješten u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 23 sata, u Sisačkoj ulici u Popovači, zaustavljen je automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,66 promila upravljao 62-godišnjak iz Popovače. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenog prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Sljedećeg dana, 4. veljače, oko 23.30 sati, u Ulici Franje Žužeka u Glini, zaustavljen je 24-godišnjak iz Gline, koji je pod utjecajem od 1,48 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Do otriježnjenja je smješten u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Potom je oko 23.50 sati, u Pokupljanskoj ulici u Glini, zaustavljen 24-godišnjak s područja Topuskog, koji je pod zabranom i pod utjecajem alkohola od 0,82 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Uhićen je te je zbog počinjenih prekršaja sljedećeg dana doveden nadležnom Općinskom sudu, priopćili su iz PU Sisačko-moslavačke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime