SMŽ Vindija donirala 16 tona stočne hrane kooperantima

Nova donacija Grupe Vindija namijenjena je proizvođačima kravljeg mlijeka te kupcima stočne hrane kojima će se dostaviti 16 tona hrane Blagodar za hranidbu stoke na stradalom području

80

Nakon što je krajem prosinca u Petrinju, Glinu i Sisak uputila dva kamiona sa ukupno sedam tona prehrambenih proizvoda, kao i donacije pilećeg mesa Nacionalnoj udruzi ugostitelja za pripremu toplih obroka,  Grupa Vindija i u siječnju aktivno nastavlja sa slanjem pomoći na područje Banovine, gdje velik broj obitelji živi od uzgoja stoke.

S ciljem očuvanja primarne proizvodnje i malih seoskih gospodarstava u Sisačko – moslavačkoj županiji, kompanija je u srijedu uputila novi val donacija – gotovo 16 tona stočne hrane iz vlastite tvornice Blagodar za 72 kooperanta od kojih otkupljuje sirovine vrhunske kvalitete.

Kao društveno odgovorna kompanija, od samog smo početka angažirani oko distribucije pomoći te na taj način stanovništvu Sisačko-moslavačke županije želimo poručiti kako u ovom teškom razdoblju nisu sami. Ponosni smo na veliko srce koje je pokazala cijela Hrvatska, na pojedince i organizacije koje od samog početka nesebično pomažu ljudima na stradalom području.

Krajem ožujka Grupa Vindija donirala je svoje proizvode za pomoć Studentskom domu “Cvjetno naselje” za građane pogođene potresom u Zagrebu, kao i Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, Općoj bolnici Sisak i Crvenom križu. U znak solidarnosti i potpore zdravstvenim djelatnicima i pacijentima koji se bore protiv koronavirusa, kompanija je u prosincu Općoj bolnici Varaždin donirala i respirator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here