STARI BROD: Posjekao oko 200 stabala, te ih izradio u metrice i ukrao

Vlasnik štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna...

904

Nepoznati počinitelj je od 1. do 27. veljače u šumi 60-godišnjeg vlasnika na području mjesta Stari Brod, općina Lekenik, posjekao oko 200 stabala hrasta, graba, johe i topole, te ih izradio u metrice i ukrao, dok je manji dio drvne mase ostao u šumi. Vlasnik štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna, od njega je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe, a za počiniteljem se traga.

Dnevni događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su četiri kaznena djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji. Sva kaznena djela počinjena su na području Siska, a evidentirane su tri krađe i jedna teška krađa. Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Siska i Novske svađom i vikom, za što su prijavljena tri počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća s materijalnom štetom, dvije na području Novske, te po jedna na području Siska, Kutine i Gline. U nesreći na području Gline vozaču je utvrđena alkoholiziranost od 1,69 promila.

VEZANE VIJESTI
SISAK Osumnjičen za krađu bakrenog užeta

Evidentirana su tri požara na otvorenim prostorima, po jedan na području Dvora, Kutine i Hrvatske Kostajnice. Izgorjela je suha trava i nisko raslinje, a materijalne štete nije bilo.

Prekršaji u prometu

U srijedu, 27. veljače oko 18 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Galdovačkoj ulici u Sisku zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 38-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Provjerom je utvrđeno da je on do sada već više puta pravomoćno osuđen za ovaj prekršaj, slijedom čega je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Pola sata kasnije u mjestu Gora, na petrinjskom području, zatečen je 55-godišnji muškarac, koji je pod utjecajem alkohola od 1,52 promila upravljao osobnim automobilom sisačkih registracija. Do otriježnjenja je zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje, a zbog vožnje pod utjecajem alkohola bit će prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

VEZANE VIJESTI
Pokrao muškarca na parkingu autoceste kod Lipovljana

U Vrhu Letovanićkom provaljeno u vikendicu

U Vrhu Letovanićkom je nepoznati počinitelj od rujna prošle do 27. veljače ove godine provalio u vikendicu, koja je vlasništvo tvrtke za trgovinu i usluge s lekeničkog područja, iz koje je ukrao motornu pilu i plinsku grijalicu. Odgovorna osoba štetu procjenjuje na oko 6.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

U Sisku ukraden bicikl

U noći sa subote na nedjelju, 23./24. veljače, nepoznati počinitelj je u Ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Sisku ukrao zaključani bicikl 22-godišnjeg vlasnika. Isti materijalnu štetu procjenjuje na oko 3000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here