Sve bogatija adrenalinska ponuda u Nebojanu

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović obišao Capriccia centar u Nebojanu

1720

Adreanlinski park s kućom za odmor i brojnim sadržajima Capriccia centar u Nebojanu otvoren je 2016. godine. U međuvremenu se razvijao i proširivao ponudu, ali tu nije kraj, pojasnila je vlasnica Ivančica Kudlek: “Javili smo se na Intervencijski plan Grada Petrinje i nadamo se da ćemo tu proći. Pisali smo neku veću projektnu dokumentaciju jer mislimo raditi stijenu za penjanje i park za spuštanje. Mislimo nabaviti quad vozila pa našu lijepu zapostavljenu Banovinu povezati. Iz Nebojana bismo radili priču do Petrinje te u suradnji s turističkim vodičima upoznali Petrinju i njenu povijest. Prošetali bismo se do Zrinske gore, Gore… Imamo na Banovini mnogo lijepih priča koje nisu dovoljno istaknute i rado bismo bili jedna poveznica i da to bude adrenalinski zabavno, ugodno druženje.”

VEZANE VIJESTI
Za 36% bolji rezultati u turizmu za prvih 8 mjeseci 2018. godine

Centar je obišao gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović, koji se prisjetio početaka: “Mogu reći da sam prije tri godine došao kao gradonačelnik i otvorio ovaj objekt. To je onda izgledalo skromno, a ovo danas je nešto što se može prepoznati kao jedna dobra, atraktivna turistička destinacija koje je velika nadgradnja turizma i samostalnosti gospodarske priče jedne obitelji. Ideja im je dobra, koliko vidim dobro se snalaze, dođu i pitaju za kapitalne ponude koje mi kao Grad uvijek redovito pomažemo. Mislim da trebamo vidjeti što možemo napraviti više kada je u pitanju prostor. Kako se Zakon može prilagoditi mnogim idejama i proširenju ove djelatnosti. Idemo napraviti tako da imaju što manje prepreka kako bi došli do onih turista koji žele biti u prirodi, ali koji žele i adrenalinsku priču.”

VEZANE VIJESTI
FOTO Česi pohrlili na Jadran: U Rijeku stigao prvi vlak s 500-tinjak turista

Dumbović je zahvalio svima koji rade na proširenju i promociji Capriccia centra te pozvao sve koji mogu da navrate. Na kraju je i sam obećao doći kad malo zatopli okupati se u prekrasnom bazenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here