Teška nesreća odnijela život u Novom Zagrebu

795

Jučer, 13. lipnja, oko 18.15 sati u Novom Zagrebu je došlo do teške prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Naime, 54-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka, Stupničkoobreškom ulicom u smjeru sjeverozapada. Do nesreće je došlo kada je izlaskom iz oštrog lijevog zavoja, iz zasada neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika na meki teren kojom prilikom je došlo do prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći  vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sestre milosrdnice, gdje je oko 19 sati preminuo.

APEL IZ POLICIJE

“Apeliramo na sve vozače i druge sudionike koji sudjeluju u prometu na cesti da svojim postupcima za vrijeme upravljanja vozilom čuvaju ne samo svoj život nego i život drugih sudionika.

Ukazujemo na nužan oprez i dosljedno poštivanje odredaba Zakona o sigurnosti prometa na cestama, naročito poštivanje dopuštene brzine kretanja, održavanja sigurnosnog razmaka i vezivanja sigurnosnim pojasom jer samo tako može se povećati razina sigurnosti u cestovnom prometu.

Upozoravamo sve vozače da ne pridonose crnim brojkama nego da poštujući propise, u prvom redu zbog sebe samih, ali i sigurnosti drugih sudionika u prometu, pomognu da svako putovanje završi sretno na željenom odredištu”, priopćeno je iz PU zagrebačke.

PU zagrebačka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here