Teška prometna nesreća na A3, putnik preminuo

2340
Foto: ilustracija

Jučer, 12. rujna oko 19.40 sati, na A3 je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je više osoba teško ozlijeđeno, dok je jedna osoba preminula.

Naime, kako je izvijestila PU zagrebačka, 39-godišnja strana državljanka je upravljala osobnim automobilom marke Citroen stranih nacionalnih oznaka, a kretala se desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A3 u smjeru istoka. Dolaskom do 71. kilometra, u zanošenju je skrenula udesno u smjeru jugoistoka preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi, preko koje je sletjela na mekani teren s južne strane kolnika. Prednjim dijelom vozila je naletjela na zaštitnu ogradu, pod koju se automobil podvukao i nastavio zanositi po mekom terenu ispod ograde u smjeru istoka. Dolaskom do mosta odvodnog kanala, lijevim bočnim dijelom automobil je naletio na jugozapadni dio betonskog mosta i metalnu ogradu mosta, a potom i na zaštitnu žičanu ogradu, s južne strane kolnika.

VEZANE VIJESTI
Mladić prisvojio paket vrijedan oko 38 tisuća kuna

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni putnik iz vozila, 35-godišnji strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, 39-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te drugi 35-godišnji putnik iz vozila, također strani državljanin, a liječnička pomoć pružena mu je u OB Ivo Pedišić – Sisak.

Oko 22 sata teško ozlijeđeni 35-godišnji putnik iz vozila je unatoč liječničkim naporima preminuo u KB Dubrava.

1 COMMENT

  1. Stvarno kud. Ovo vodi svaki dan zbrajamo mrtve na cesti ovo me podjeca na rat 91 u osijeku nažalost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here