Sigurno se svi sjećamo stravične nesreće koja je zadesila obitelj Prispilović u malenom mjestu Cvetkovec u Općini Rasinja, kada je prilikom naleta automobila malena Emanuela u dobi od samo 2 godine izgubila život, dok se njezin otac još uvijek grčevito bori za svoj. 

Da bi tragedija bila još veća, sa šestogodišnjim bratom Mihaelom ostala je samo majka Sanela koja boluje od raka. Svoje liječenje u zagrebačkoj bolnici je prekinula kako bi pokopala svoju  djevojčicu, a tog kobnog dana njezina mala obitelj je išla u obližnju Koprivnicu kako bi njoj uplatiti dodatno zdravstveno osiguranje.

Članovi ‘A je to – art Podravina’ su organizirali akciju prikupljanja dobrotvornih priloga, jer naime, za slučaj da mali Mihael ostane sam, mama Sanela je za njega otvorila račun u banci koji glasi: IBAN: HR1323400093230956311, s naznakom na primatelja: Mihael Prispilović, Varaždinska 15, Cvetkovec, 48312 Rasinja.

Obitelj živi od skromne tatine plaće, dok im je obiteljski dom pod hipotekom te im je svaka lipa dobrodošla, a svaka pomoć od životne važnosti.

U ime obitelji Prispilović Udruga moli sve građane velikog srca da izdvoje koliko god mogu i tako olakšaju teške dane ove male obitelji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime