Traje asfaltiranje u Drenačkoj ulici

513

U Drenačkoj ulici u Petrinji u tijeku je asfaltiranje koje je zajedno sa suradnicima obišao gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Drenačka je bila jedna od najtežih dionica, ide sada 1800 kvadrata. Izvođače radova i sve one koji su preuzeli odgovornost mi smo jednostavno stisnuli jer građani Petrinje su već bili na rubu živaca. Imamo obećanje kako će 7. i 8. mjeseci biti mjeseci asfaltiranja završetka radova koje oni po protokolu moraju završiti.

Drugi tjedan ide Unska ulica, imamo obećanje da ide Ajdovščinska, pripremljena je i pukovnika Predraga Matanovića, tako da Slatinu moramo završavati jedno, po jedno. Ono što me zabrinjava je ulica Gromova, koja je Županijska cesta i bilo bi korektno da ŽUC intervenira na svojoj cesti- imovini i da je bar malo bolje održavaju, a to vrijedi i za Hrvatske ceste. To je dionica od Senjaka do Češkog sela koja je katastrofalna i normalno je da građani pitaju zašto to gradonačelnik ne rješava.

Ovdje odgovorno tvrdim da svako ima svoju zonu odgovornosti; država ima svoje odgovornost su HC, Župan ima svoje-odgovorne ŽUC, grad ima svoje. Građani moraju znati da oni moraju pozabaviti svako sa svojim izvođačima radova i dati im do znanja da ne rade dobro svaki na svojoj imovini. Cestu treba staviti u prvobitno stanje, da li je to privremeni asfalt, betonska stabilizacija, izvođači to moraju napraviti.

Operativno pohvaljujem Kolektor, napokon su dovezli svoj finišer i ekipu. Sad idemo prema svom kraju, a Petrinja je preogromno gradilište i samo Boga molimo da nam ne bude Covida“, zaključio je na kraju Dumbović.

Rad za naš grad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here