U Disco clubu SRCE u Velikoj Gorici ovog petka – MIROSLAV ILIĆ

5266

Uz povratak omiljenog mjesta za izlaske brojnih Velikogoričana i Velikogoričanki, ali i svih drugih koji već godinama dolaze u Disco club SRCE na Stadionu Radnik, pripremljen je niz odličnih koncerata i drugih sadržaja.

Da je to zaista tako, uvjerit ćete se već sutra kada se u SRCU očekuje kralj narodne glazbe MIROSLAV ILIĆ čiji hitovi poput pjesama “Luckasta si ti”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Pozdravi je, pozdravi”, “Božanstvena ženo”, “Nije život jedna žena”, “Ova noć”, “Tebi”, “Polomit ću čaše od kristala” i mnogih drugih nikoga neće ostaviti ravnodušnima.  Ulaznice za veliki koncert Miroslava Ilića u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 40, a na dan koncerta na blagajni Srca po 50 kuna!

12294664_1012548865432591_7109534796551865491_nLudi provod nastavlja se i u subotu, i to uz FIRE SHOW PREFORMANCE! Za ovaj vatreni koktel show bit će zadužen jedan od najboljih hrvatskih flair barmena i fire performera Denis Memedovski. Naravno, to je i popularni Happy Hour od 22 sata do ponoći, a odlično je znati kako je ulaz u subotu besplatan cijelu noć!

Dakle, ako ste mislili za vikend ostati doma, predomislite se brzo! Dođite u Disco club SRCE u Velikoj Gorici i prepustite se odličnoj zabavi na drugačiji način!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime