U frontalnom sudaru u Velikoj Gorici teško ozlijeđena maloljetna osoba

461
ILUSTRACIJA (Foto: PU vukovarsko-srijemska/Prometna nesreća na cesti Štitar-Babina Greda)

Jučer, 10. studenoga oko 8.20 sati, na državnoj cesti D30 u smjeru Vukovine i Starog Čiča dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Nakon obavljenog očevida Policijska uprava zagrebačka navodi detalje prometne nesreće:

– “Jučer, 10. studenoga oko 8.20 sati, 26 godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom D30 na području Velike Gorice u smjeru sjeverozapada. Dolaskom do Velikogoričke ulice, vozačica se vozilom nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već je prešla vozilom na traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a zatim naletjela na teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak”, navode iz policije.

Također, dodaje se kako je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen maloljetni putnik u osobnom automobilu te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a teške ozljede zadobio je i vozač teretnog vozila kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Lakše su ozlijeđeni 26-godišnja vozačica i  još jedna maloljetna osoba koja se nalazila u svojstvu putnika u osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime