U Hrvatsku Kostajnicu stiže Kronika seoske ljubavi

Ljubavna komedija za Dan grada

123
Foto: Grad Hrvatska Kostajnica

Kazališna predstava “Kronika seoske ljubavi” bit će održana u petak, 10. lipnja s početkom u 20 sati u kino dvorani Hrvatskog doma u Hrvatskoj Kostajnici povodom obilježavanja Dana grada Hrvatske Kostajnice.

Ulaz je slobodan.

“Kronika seoske ljubavi” ljubavna je komedija koja kroz razdoblje od četiri mjeseca kronološki prati stvaranje jedne netipične ljubavne veze. Ivan Vidić napisao je tekst o samoći i o potrebi za bliskošću koja ne poznaje godine. U središtu njegove priče nije neki mladi par, već ljudi koji sa sobom nose velike terete životnih spoznaja i samim time daleko su oprezniji, sumnjičaviji prema otvaranju vlastitog srca.

Foto: Grad Hrvatska Kostajnica

Što znači zaljubiti se u već ozbiljnim godinama? Nosi li to sa sobom veću dozu racionalnosti i nedoumica preko kojih koračamo kao preko klipova koje sami sebi podmećemo pod noge ne bismo li spriječili da još jedanput u životu doživimo ogorčenja i razočarenja? Može li ljubav rasteretiti našu prošlost, naše strahove, frustracije? Sami smo sebi najčešće najgori neprijatelji, a to se kroz Vidićev humorističan i vrlo često groteskni jezik ponavlja kao lajtmotiv.

Uloge: Gordana Gadžić i Sreten Mokrović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime