U Lekeničkim Poljanama zaustavljen s 2,38 promila alkohola u krvi

423

Noćas, 4. lipnja petnaestak minuta iza ponoći, policijski službenici su postupajući po dojavi da se u Lekeničkim Poljanama jedna osoba vozi bez svjetala, zaustavili osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 21-godišnjak.

Alkotestiranjem mu je utvrđeno 2,38 promila alkohola, slijedom čega je uhićen i do otriježnjena smješten u posebnu prostoriju policijske postaje.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja tijekom dana biti će doveden na nadležni sud.

Recidivisti u prometu

U ponedjeljak, 3. lipnja oko 10 sati u Žažini, na lekeničkom području, prilikom kontrole prometa zaustavljen je osobni automobil sisačkih registracija, kojim je upravljao 19-godišnjak i to prije stjecanja prava na upravljanje. Kako se radilo o recidivistu, odnosno ponavljaču ovog prometnog prekršaja, uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Istoga dana oko 21 sat u Ulici Stjepana Radića u Petrinji policijski službenici su zaustavili 27-godišnjaka, koji je osobnim automobilom sisačkih registracija upravljao također prije stjecanja prava na upravljanje vozilima „B“ kategorije. Kako je i on ponavljač prometnih prekršaja, uhićen je i doveden na nadležni sud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here