VIDEO – U Petrinji održan Sajam informacija te su postavljene stucke na Pigiku i u Mošćenici

530

U Gradskom parku u Petrinji održan je Sajam informacija u organizaciji Udruge IKS i Info centra za mlade Petrinja.
Na Sajmu informacija sudjelovale su razne udruge i organizacije iz zajednice kojima je bio cilj pružiti što više informacija mladima kroz razne prezentacije.

Slika može sadržavati: jedna ili više osoba i na otvorenom

Larisa Brkić u ime Info centra za mlade Petrinja napominje kako je ovaj centar namijenjen isključivo mladim osobama od 13-30 godina. Informacije koje najčešće zanimaju mlade su koje poslove mogu raditi preko student servisa i gdje te kako i gdje se upisati u srednju školu na području naše županije.

VEZANE VIJESTI
Petrinja malo gradilište - uređuju se fasade i parkiralište na središnjem gradskom trgu

Fotografija FotoBanovina.

 

Gradonačelnik Dumbović posjetio je Sajam pozdravivši svaku udrugu posebno te im se zahvalio na sudjelovanju na sajmu i na tome što svoje znanje i iskustva žele prenijeti na mlade.

Fotografija FotoBanovina.

 

Nakon posjete Sajma gradonačelnik Grada Petrinje prisustvovao je polaganju renovirane petrinjske stucke na Pigiku u Petrinji i u Mošćenici kod doma MO. Postavljanju stucke pomagali su djelatnici Komunalca iz Petrinje. Posebnost renoviranja ovogodišnje stucke je u tome što je oslikana crveno bijelim kockicama kojima se želi naglasiti ponos i radost radi uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here