U Petrinji održano predavanje “Kako koristiti Internet u poduzetništvu”

295

U Hrvatskom domu u Petrinji danas je održano besplatno predavanje „Kako koristiti Internet u poduzetništvu“, a kojem je jedan od suorganizatora bio i Grad Petrinja.

Biti prvi ili pri vrhu kod rezultata pretrage na Google-u može biti financijski i tehnički zahtjevnije ukoliko niste dovoljno upoznati s mogućnostima i postavkama. Ponekad samo mala izmjena u postavkama može donijeti višestruku uštedu troškova ili veliku razliku u dosegu zaineteresiranih kupaca, tvrdi Miroslav Varga, jedan od sedam Google AdWords certificiranih trenera u Google Adriatics regiji te gostujući online marketing predavač na nekoliko visokih škola i fakulteta. On je u Petrinji održao predavanje na temu Kako koristiti Internet u poduzetništvu namijenjeno svima koji se bave gospodarskom djelatnošću…

TON 

Varga je naglasio kako su trenutno najpopularniji mediji Facebook, Youtube i Google no, kako kaže, ljudi u Hrvatskoj su nedovoljno upoznati s mogućnostima koje pruža internet oglašavanje i upravo iz tog razlog su organizirana ovakva predavanja po gradovima u Hrvatskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime