U Petrinji na ulazu u središnje Gradsko groblje sv. Benedikt otvoren je novi Pogrebni centar “Panić”. Centar je površine 120 m2 i jedan je od prvih centara u Hrvatskoj koji je otvoren s ciljem pružanja svih pogrebnih usluga, od organiziranja sahrana do prodaje pogrebne opreme i prijevoza pokojnika u zemlji i inozemstvu.

Fotografija FotoBanovina.

Mladen Panić, vlasnik Pogrebnog centra “Panić” pojasnio nam je odakle ideja za otvorenjem ovakvog poduzeća u Petrinji: “Dosada su samo jedinice lokalne samouprave mogle imati hladnjaču za pokojnike, što sada više nije slučaj. Mi imamo komplet, sve je obuhvačeno u jednu cjelinu što se tiče sahrana, od prijave sahrane do pogrebnih usluga.
Panić je napomenuo kako planira kroz dvije do tri godine izgradnju krematorija u Petrinji koji bi bio drugi u Hrvatskoj.

VEZANE VIJESTI
Igralište „Škole nogometa“ u Petrinji dobilo rasvjetu

Fotografija FotoBanovina.

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, prisustvovao je otvorenju te napomenuo kako je za poduzetnike bitno da imaju hrabrost, odvažnost, cilj, sredstva, sposobnost i znanje:
“Ovaj pothvat je u početku predstavljao nemoguću misiju. Kao gradonačelnik, uvijek sam bio podrška, prije svega, svakom poduzetniku, bez razlike na mnoge razlike koje postoje, kod konkurencije, štićenja interesa države i grada. Donesli smo ono što treba donijeti svaka demokratska država, da tržišno gospodarstvo i sve ono što moramo kroz konkurenciju napraviti kako bi kvalitetu usluge dobili naši građani”.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here