U Pokupskom održane 18. sportske igre UDVDR RH Zagrebačke županije

228

U nedjelju 27.lipnja održane su 18.sportske igre UDVDR RH Zagrebačke županije, ovogodišnji domaćin bio je ogranak u Pokupskom.

Kako protječe natjecanje više nam je rekao Božidar Turković predsjednik UDVDR RH ogranka Pokupsko koji je zahvalan što su se baš danas na toj lokaciji okupili hrvatski branitelji.

Naglasio je kako igre protječu odlično, ekipa vidno uživa. Turković se osvrnuo na brojnost članova u “Ogranku Pokupsko” ,a kao takvi su, smatra na nivou županije. “Ovo nam treba da pokažemo da postojimo, da smo tu.”, zaključio je Božidar Turković.

Prije otvaranja igara branitelji su položili vijence i upalili svijeće kod spomenika u centru Pokupskog, potom je započelo natjecanje, više o ovogodišnjoj organizaciji rekao je Zvonko Marić, Predsjednik UDVDR RH Podružnica Zagrebačke županije i Glavni tajnik UDVDR RH.

Marić je naglasio kako osim natjecanja ovaj posjet braniteljima na Kupi ima i humani karakter, UDVDR RH Podružnica Zagrebačke županije namjerava pomoći svojim kolegama upravo u ovom ogranku.

Ovdje smo u ime zajedništva i prijateljstva rekao nam je Ivica Matošević predsjednik UDVDR RH Podružnica Grad Zagreb, gospodina Matoševića upitali smo zbog čega UDVDR RH nije prisustvovala svečanosti na mostu na Kupi?

 

Više informacija pogledajte u video prilogu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime