U Popovači pet teških krađa provaljivanjem

191

Policiji je prijavljeno pet teških krađa provaljivanjem u Popovači, počinjenih od strane nepoznatog počinitelja.

S petka na subotu, 18./19. svibnja u Jelengradskoj ulici je provaljeno u trgovinu mješovite robe, iz koje su ukradene cigarete.

U naselju Krmelovec je u razdoblju od 12. do 19. svibnja provaljeno u četiri vikendice, iz kojih su ukradene aluminijske ljestve, dijelovi rakijskog lonca, dvije plinske boce, produžni kabel, bačva te vino i prehrambeni proizvodi. Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 7000 kuna, od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave, a za provalnikom se traga.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Dvije provale u obiteljske kuće

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je od listopada prošle do 18. svibnja ove godine u Brežanama Lekeničkim provalio u vikendicu 52-godišnjeg vlasnika i ukrao motornu kosilicu, kopačicu i razni alat, počinivši štetu od oko 5000 kuna.

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here