U POU Velika Gorica od sada ćete moći plaćati karticom!

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje

255

U današnjoj kulturi kupovanja kartice su uvelike zamijenile gotovinu i postale jedno od najčešćih načina plaćanja proizvoda i usluga. Kartično poslovanje sastavni je dio potrošačke kulture, a većini je ljudi, pogotovo onima naviknutima na napredne standarde, nezamislivo da bilo koju uslugu, ne mogu platiti kreditnom i debitnom karticom.


U korak s time, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje.

Od sada svi korisnici mogu gotovo sve usluge Učilišta jednokratno plaćati putem debitnih i kreditnih kartica (osim American Express kartice).

Kino i kazališne ulaznice, knjige i časopise iz biblioteke „Albatros“, te ulaznice za koncerte i radionice koje se prodaju na blagajni Učilišta (Zagrebačka 37) možete kupovati putem debitnih kartica svih banaka, te kreditne Diners Club kartice.

VEZANE VIJESTI
Svjetski dan zdravlja u Velikoj Gorici

“Vjerujemo kako će uvođenjem kartičnog poslovanja naše usluge biti još dostupnije korisnicima. Ušteda vremena te sigurnost i jednostavnost naplate, sigurno će doprinijeti kvaliteti naših kulturnih i zabavnih programa, na zadovoljstvo postojećih i potencijalnih korisnika”, poručili su iz POU Velika Gorica.

U slučaju neodržavanja programa zbog tehničkih poteškoća, ulaznice kupljene debitnim i kreditnim karticama moguće je zamijeniti isključivo za isti program (npr. kino ulaznicu za kino ulaznicu).

Izvor/foto: POU Velika Gorica

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here