U samo 24 sata u četiri prometne ukupno tri osobe teško ozlijeđene

73

U protekla 24 sata Policijska uprava sisačko-moslavačka zabilježila je četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, jedna osoba – pješak, zadobila je teške tjelesne ozljede i tri osobe lakše, dok je u četiri nastala samo materijalna šteta. U tri prometne nesreće i to po jednoj na području Kutine, Gvozda i Hrvatske Kostajnice kod vozača je utvrđena alkoholiziranost, a najveća koncentracija iznosila je 4,17 promila.

Prometna nesreća zabilježena je u ponedjeljak, 22. srpnja u Sisku. Nesreća se dogodila kada je 43-godišnji vozač počeo s usporavanjem kamiona sisačkih registracija približavajući se semaforu, uslijed čega je zbog neosiguranog i nepravilno pričvršćenog tereta, došlo do pada gume s otvorenog tovarnog prostora. Guma je prilikom pada udarila u 83-godišnju pješakinju, koja je u tom trenutku preko pješačkog prijelaza prelazila kolnik. U ovoj nesreći, 83-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

VEZANE VIJESTI
Biciklisti, budite na oprezu! Policija vas promatra na ovim mjestima...

Alkotestiranjem vozača i pješakinje je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola, a zbog kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here