U sklopu Dana sigurnosti u prometu policijski službenici PGP Hrvatska Kostajnica i PP Sisak posjetili dječje vrtiće

Djeca su policajcima darovali kolaž koji su sami izradili

236
Foto: Pu sisačko-moslavačka

U sklopu projekta „Roadpol Safety Days“ („Dani sigurnosti u prometu“), kontakt policajci Postaje granične policije Hrvatska Kostajnica su u srijedu, 21. rujna, posjetili Dječji vrtić „Krijesnica“ u Hrvatskoj Kostajnici, gdje su djeci starije vrtićke dobi održali edukativno predavanje na temu sigurnosti u prometu, izvjestili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Foto: Pu sisačko-moslavačka

Provedena je i edukativna nastava u prometu, a kao zahvalu za posjet i edukaciju, djeca su policajcima darovali kolaž koji su sami izradili s prikazom prometa i srdačnog natpisa: „Draga policijo, hvala što nas čuvate!“.

Foto: Pu sisačko-moslavačka

Istoga dana, policijski službenici Policijske postaje Sisak su posjetili dječji vrtić „Pčelica“ u Sisku gdje su predškolskoj skupini održali predavanje o prometnim propisima vezanim za kretanje i dužnosti pješaka u prometu.

Nakon predavanja s djecom i odgajateljicama vježbali su prelaziti kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza te kako se pravilno kretati nogostupom. Djeca su bila oduševljena dolaskom policije te su i sama rekla da će i oni jednog dana biti policajci.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime